Een klant in Amstelveen heeft een mooie natuurstenen vloer, waar door intensief gebruik wel wat vlekken en krassen op waren gekomen. De vloer mocht dus wel worden opgeknapt. Daarom is Best Vloerrenovatie (de specialist in natuursteen onderhoud) ingeschakeld. Onze vakmensen hebben brede ervaring in het onderhouden en renoveren van natuursteen vloeren. Ook deze klus werd naar volle tevredenheid van de klant geklaard.

krassen vlekken verwijderen natuursteen

Verwijderen van vlekken en krassen

De oppervlakkige vlekken konden door middel van een grondige reiniging van het natuursteen worden verwijderd. Voor het verwijderen van de krassen moest de vloer worden geslepen (geschuurd). Met specialistisch schuurapparatuur is een klein toplaagje van het natuursteen verwijderd, waardoor de vloer weer helemaal egaal en krasvrij is geworden. Door verder te schuren met een zeer fijne korrel heeft de vloer ook zijn oude glans weer terug gekregen. Kortom, de vloer is weer als nieuw.

Impregneren

Om de vloer in de toekomst beter te beschermen tegen vlekvorming is er besloten om deze te impregneren. De aangebrachte beschermingslaag zorgt ervoor dat de vloer beter bestand is tegen vuil en vocht. Het periodieke onderhoud aan de vloer zal in de toekomst ook door Best Vloerrenovatie worden uitgevoerd, zodat de klant jarenlang probleemloos kan blijven genieten van zijn natuurstenen vloer.

Offerte natuursteen onderhoud

Zitten er op uw natuursteen vloer ook vlekken en krassen? Neem dan contact met ons op voor gedegen advies en het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het opknappen van uw vloer. Wij werken door heel Nederland en hebben een passende oplossing voor elk type natuursteen vloer.