Best Vloerrenovatie heeft onlangs voor een klant in de regio Hilversum een mooie hoogglans witte gietvloer gerealiseerd. De gietvloer die in deze studio van vijftig vierkante meter werd aangebracht is voorzien van een polyurethaan coating (PU aflak). Er is gekozen voor een coating de kleur RAL 9010, wat de ruimte een strakke en moderne uitstraling geeft.

Moderne PU gietvloer Hilversum

Moderne PU gietvloer

Deze moderne PU gietvloer ziet er niet alleen mooi uit, maar kan ook tegen een stootje. Ook bij langdurig en intensief gebruik blijft de vloer er netjes uitzien. Natuurlijk is deze gietvloer ook naadloos en waterdicht, zodat de klant de vloer gemakkelijk schoon kan maken en nauwelijks onderhoud hoeft te plegen. Kortom, weer een geslaagde vloerrenovatie!

Gietvloer laten leggen?

Hebt u een bedrijfsruimte of woning die u ook van een mooie gietvloer wilt voorzien? Neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We hebben een zeer breed gamma aan vloeroplossingen. Nagenoeg alle kleuren en afwerkingen zijn leverbaar. Van een stijlvolle gietvloer in de woonkamer tot een ultra robuuste fabrieksvloer, Best Vloerrenovatie zorgt voor de juiste vloer tegen de juiste prijs.