Microcementvloer in Amsterdam realiseren

2021-07-07T06:58:12+00:00juli 7th, 2021|Tags: , , , |

In een appartement in Amsterdam hebben wij een nieuwe microcementvloer gerealiseerd. Het microcement is over fermacell platen heen gelegd.

Microcementvloer Amsterdam aanbrengen

Het maken van onderstaande microcementvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan we allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Daarna wordt de ondervloer geëgaliseerd en brengen we een primer en een epoxy schraplaag aan. Hier overheen gaan we vervolgens twee lagen microcement smeren in de door u uitgekozen kleur. Het microcement wordt als laatste stappen nog geseald en afgelakt met twee lagen matte PU-coating.

De voordelen van microcement

Microcementvloeren worden steeds populairder. Dat is niet verwonderlijk, want dit vloertype heeft een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • Microcement heeft van nature een warme uitstraling. In tegenstelling tot kil beton, oogt microcement erg natuurlijk en warm;
  • Microcement is volledig naadloos. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens gaan ophopen. Bovendien is microcement schimmelvrij. Dit zorgt er ook voor dat deze vloer gemakkelijk is te reinigen en onderhouden;
  • Microcement is in praktisch alle Ral, NCS, en Sikkens kleurcodes leverbaar;
  • Microcement is uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Kom langs in onze showroom

Twijfelt u over de aanschaf van een microcementvloer? Kom dan langs in onze showroom in Duiven. Hier krijgt u uitgebreide informatie van onze specialisten en kunt u het microcement bekijken en aanvoelen. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of vul het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook