Vloerrenovatie met Polymeerwas

In een bedrijfsrestaurant in Sliedrecht heeft een oude marmoleum vloer een complete renovatie ondergaan. De vloer leek versleten en aan vervanging toe. Echter na inspectie door onze experts is gekozen voor vloerrenovatie. Een prijstechnisch interessante oplossing. De vloer werd ontvet en licht opgeschuurd. Hierna kan er direct een nieuwe Polymeerwas worden aangebracht . De vloer is snel volledig belastbaar. In veel gevallen kan dus een ogenschijnlijk versleten vloer door renovatie een tweede leven krijgen.

Best vloerrenovatie is een dienstverlenend bedrijf dat de beste oplossingen biedt voor specialistische vloerbehandelingen. Met 15 jaar ervaring en de beste apparatuur zijn wij u graag vakkundig van dienst. Wij zijn specialist in reinigen en schuren van diverse vloeren zoals natuursteen, terrazzo en supermarktvloeren. Ook bij antislipsystemen en betonschuren kunnen wij u van dienst zijn.

Bij Best vloerrenovatie kunt u rekenen op een vakkundige analyse. Door onze ruim 15 jarige ervaring zullen wij u de meest geschikte behandelmethode voor alle soorten harde vloeren adviseren, tegen een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een en ander kan vergezeld gaan van een duidelijke offerte met specificaties. Wellicht is renovatie voor uw vloer ook een oplossing. Neem contact op met ons kantoor. Onze experts  van Best vloerrrenovatie zijn u graag van dienst.