Marmer schuren

Natuursteen onderhoud – marmer vloer schuren

In een marmer vloer kunnen na jaren van gebruik oneffenheden en zelfs kleine schades ontstaan. Dat is zonde, maar zeker geen onoplosbaar probleem. Laat uw marmer schuren door Best Vloer Renovatie, dé specialist in natuursteen onderhoud. Marmer schuren is een specialistische klus die u het beste kunt laten uitvoeren door vakkundige professionals met voldoende ervaring. Dit type natuursteen is immers zeer gevoelig en een verkeerde aanpak kan tot onherstelbare schade leiden. De marmer schuurspecialisten van Best Vloer Renovatie zijn zeer ervaren in hun vak en beschikken over de juiste kwalificaties, vaardigheden en materialen om uw marmer vloer er weer helemaal als nieuw uit te laten zien.

Marmer schuren – werkwijze

Bij het schuren van marmer wordt een klein (boven)laagje van de vloer afgehaald. Hierdoor worden eventueel ontstane hoogteverschillen weggewerkt en verdwijnen ook de krassen van het oppervlak. Tevens worden de ruwe kantje weer glad. Bij het schuren van de natuursteenvloer maken we gebruik van professionele diamantschuurmachines. De machines werken nagenoeg stofvrij (water wordt gelijk opgezogen) en zorgen voor het beste resultaat. Na de eerste keer schuren is de vloer dof en ruw. Daarom wordt de vloer daarna met een steeds fijnere korrel glad geschuurd. Door de vloer te zoeten, schuren met zeer fijne korrel, krijgt het marmer zijn glans weer terug en is de tekening weer duidelijk zichtbaar. Om de vloer dichter te maken en nog meer glans te geven, wordt het marmer na het schuren gepolijst. Desgewenst kan de marmer vloer ook nog worden geïmpregneerd, zodat deze nog minder onderhoud vraagt.

Offerte marmer vloer schuren

Wilt u dat Best Vloer uw marmer vloer ook weer helemaal als nieuw maakt door schuren en polijsten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij werken door heel Nederland en tegen zeer schappelijke tarieven.