Lijmresten verwijderen betonvloer met behulp van diamant schuren

2021-03-10T11:04:00+00:00maart 10th, 2021|Tags: , , |

Bij een bedrijfspand in Rotterdam hebben wij lijmresten van een betonvloer verwijderd. Dit doen wij door middel van diamant schuren. Naast het schuren van het grote vloeroppervlak is ook het kantenwerk meegenomen.

Diamant schuren betonvloer

Diamant schuren kan om verschillende redenen bij een betonvloer worden toegepast. Eén van die redenen is het verwijderen van lijmresten. Voordat u een nieuwe vloer kan aanbrengen, of wanneer u net een vloer heeft verwijderd van een betonnen ondervloer, is het belangrijk om eerst de achtergebleven lijmresten te verwijderen. Bij diamant schuren wordt er een laag van de betonvloer afgeschuurd. De vloer zal er dus anders uit gaan zien dan voorheen.

Laat lijmresten laten verwijderen door een professional

Hoewel het natuurlijk altijd mogelijk is om zelf lijmresten te verwijderen, raden wij u toch aan om dit door een professional te laten doen. Dit levert u namelijk de volgende voordelen op:

  • Alle lijmresten zijn écht weg. Met name sommige oersterke lijmsoorten zijn nauwelijks weg te krijgen met een huis-tuin-en-keukenmiddeltje;
  • U voorkomt schade aan de ondervloer;
  • U komt niet in aanraking met schadelijke stoffen;
  • Uw vloer is na het verwijderen van de lijmresten en het egaliseren écht egaal. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om een nieuwe vloer over de ondervloer aan te brengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Door middel van diamant schuren kunnen wij eenvoudig de lijmresten van uw betonvloer verwijderen. Benieuwd wat de kosten voor deze werkzaamheden zijn? Vraag dan gemakkelijk en heel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Ook staan onze professionals u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook