Sterke bedrijfsvloer voor voedingsindustrie en horeca

Bij een voedingsbewerkingsbedrijf in Harderwijk hebben wij een nieuwe PMMA-vloer aangebracht. Dit vloersysteem is zeer geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsindustrie, vleesverwerkingsindustrie en horeca. PMMA is ontzettend sterk en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo is het belangrijk om de ondervloer goed mechanisch voor te bewerken. De vloer wordt eerste geschuurd, gestraald en gerepareerd. Vervolgens wordt er een hechtprimer aangebracht. Hier overheen wordt het PMMA-vloersysteem gesmeerd. De vloer wordt vervolgens nog afgelakt met een topcoating.

Zeer geschikte vloer voor de voedingsindustrie

PMMA is een vloersysteem met veel voordelen. Zo is ze vele malen sterken dan andere kunststofvloeren en epoxy vloeren. Naast het feit dat PMMA heel erg sterk is, is dit vloertype ook nog eens super hygiënisch. Hierdoor is ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie, vleesverwerkingsindustrie en horeca. Ook heeft ze een onverslijtbaar karakter, is ze in veel verschillende kleuren te realiseren en…misschien nog wel het belangrijkste voordeel: een PMMA-vloer wordt in slechts één dag gemaakt. Dit betekent dat uw productieproces zo kort mogelijk wordt stilgelegd en dat u binnen 24 uur de trotse eigenaar van een super sterke, nieuwe industrievloer bent.

Wij komen langs op locatie

Bent u benieuwd of PMMA geschikt is voor uw bedrijfsvloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag ter woord om al uw vragen te beantwoorden. Ook komen wij geregeld langs op locatie om de situatie ter plekke te beoordelen. Iedere vloer is tenslotte anders, en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Mailen kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier vraagt u ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook