U hebt een oude tegelvloer en zou deze het liefst vervangen door een moderne gietvloer? Alleen kijkt u op tegen het uitbikken van alle tegels (immers een tijdrovende en dure klus)? Kies dan voor een gietvloer van Best Vloerrenovatie. We gieten een vloer van 3 tot 4 millimeter dikte over de bestaande tegelvloer, met een perfect egaal resultaat. Een prachtige nieuwe vloer met alle voordelen van een moderne gietvloer: naadloos, waterdicht, krasvast en nagenoeg onderhoudsvrij. Toepasbaar in bijna elke ruimte waar tegels liggen.

Gietvloer op bestaande tegelvloer

Gietvloer op tegelvloer – brede keuze

Door onze brede keuze in gietvloeroplossingen, hebben we voor elke ruimte (huis of bedrijfsruimte) een passende gietvloer. Bijna elke kleur en afwerking is te realiseren, van een warme betonlook in de woonkamer tot een ultra duurzame bedrijfsvloer die prima bestand is tegen intensief gebruik. Een gietvloer op tegels is ook een prima oplossing voor het moderniseren van natte ruimtes, zoals de badkamer. Kortom, bijna alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor passend advies.

In ons assortiment vindt u de volgende gietvloeren die op tegelvloeren kunnen worden aangebracht:

  • Epoxy gietvloeren
  • PU gietvloer
  • Betonlook vloeren (ook woonbeton mogelijk)
  • Cementgebonden gietvloeren

Offerte gietvloer op tegelvloer

Wilt u een accurate schatting van het plaatsen van een gietvloer op uw tegelvloer ontvangen? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.