Gerenoveerde betonvloer in Den Bosch weer zo goed als nieuw

2021-12-21T14:37:21+00:00maart 28th, 2018|Tags: , |

Voor een woning in Den Bosch hebben wij de bestaande betonvloer van 290 m2 gerenoveerd. Door de vloer te schuren, in de was te zetten en op te poetsen ontstaat een mooie gerenoveerde betonvloer die weer vele jaren mee kan.

Betonvloer schuren en behandelen met polymeerwas

Na het uitgebreid schoonmaken van de vloer, hebben wij deze licht opgeschuurd als voorbehandeling. Voor de verdere behandeling hebben wij de betonvloer in de polymeerwas gezet. Polymeerwas geeft een harde, slijtvaste en streeploze beschermlaag die zeer goed bestand is tegen intensief gebruik. Ook is de vloer makkelijk te onderhouden. Aansluitend hebben wij de betonvloer nog in zijn geheel opgepoetst voor een mooi eindresultaat.

Interesse in een gerenoveerde betonvloer?

Heeft u ook een betonvloer die u graag wilt laten renoveren? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor het schuren, impregneren of polijsten van uw beton- of natuursteenvloer. Voor meer informatie kunt u ook bellen tijdens kantooruren naar 026-3217336. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u altijd van uitgebreid advies op maat.

Bekijk ook