Gepolijste betonvloer Aerdenhout renoveren

In Aerdenhout hebben wij een betonvloer mogen renoveren. De vloer is opnieuw geschuurd, gepolijst en twee keer geïmpregneerd. Met de juiste afwerking en onderhoud gaat een betonvloer tientallen jaren mee. Het is een zeer duurzaam vloertype dat steeds populairder wordt.

De voordelen van beton

Het is niet verwonderlijk dat beton steeds meer in populariteit toeneemt. Beton heeft namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere vloeren:

  • Beton is een extreem duurzaam materiaal dat tientallen jaren meegaat;
  • Een betonvloer wordt altijd naadloos gestort. Dit zorgt voor betere hygiëne, met name in vergelijking met tegelvloeren en houten vloeren;
  • Door de naadloze eigenschap en de door ons verzorgde afwerking is uw betonvloer waterafstotend en vloeistofdicht;
  • Zeker bij grote oppervlakken is beton een erg voordelige keuze.

Betonvloer renoveren door schuren, polijsten en impregneren

Bij deze betonvloer in Aerdenhout hebben wij allereerst een aantal scheuren gerepareerd. Daarna is de gevlinderde betonvloer in de keuken ontvet en chemisch gereinigd. Vervolgens hebben wij de vloer geschuurd tot korrel 80 en aansluitend gepolijst tot korrel 400. We brengen tevens een betonversteviger aan en de vloer wordt daarna nog twee keer geïmpregneerd. Door deze afwerking wordt de vloer volledig waterafstotend en vloeistofdicht en hebt u er jarenlang plezier van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw betonvloer toe aan een opknapbeurt? Zowel bedrijfsmatig als particulier staan wij voor u klaar. Met de juiste afwerking gaat een betonvloer vele jaren mee. Onze specialisten staan u dan ook graag telefonisch te woord om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook