Voor een automobielbedrijf in Rotterdam heeft Best Vloerrenovatie een epoxyvloer (totaal ca. 244 m2), receptievloer en kantinevloer (totaal ca. 35 m2) gerenoveerd.

Voor aanvang van de werkzaamheden lag er een onbewerkte betonvloer die afgewerkt diende te worden. De betonvloer in de garage is door ons afgewerkt met een vloercoating en de receptie en kantine zijn afgewerkt met een gietvloer.

De betonvloer in de garage is allereerst glad geschuurd om een gladde, vlakke ondergrond te creëren. Daardoor ontstaat een goede hechting (open schuren van de vloer).

Vervolgens is er een primerlaag (GW primer) aangebracht die, in combinatie met de open geschuurde vloer, zorgt voor een goede hechting tussen de betonvloer en coatingvloer.

Als laatste is de vloer afgerold met 2 lagen EPG epoxy coating. Het eindresultaat is een sterke, slijtvaste garagevloer die uitstekend geschikt is voor automobielbedrijven.

De betonvloer in de kantine/receptie hoefde niet geschuurd te worden. Deze vloer was namelijk al glad en vlak van zichzelf.
Als eerste is er een primerlaag aangebracht om te zorgen voor een hechting tussen de betonvloer en gietvloer.
Vervolgens is de gietvloer aangebracht en ingestrooid met flakes.

Als laatste is de gietvloer afgelakt met één laag matte PU coating. Dit zorgt voor de afwerking en extra beschermlaag van de gietvloer.