Duurzame betonvloer storten, polijsten en impregneren

2020-10-22T13:36:14+00:00oktober 22nd, 2020|Tags: , , , |

Beton wordt een steeds populairdere optie wanneer het gaat om de realisatie  van een vloer. Niet alleen bedrijfsmatig is dit het geval, ook steeds meer particulieren kiezen voor een duurzame betonvloer. Bij een woning in Heelsum hebben wij een betonvloer gestort, gevlinderd, gepolijst en geïmpregneerd.

Een duurzame betonvloer storten

In Heelsum hebben wij een nieuwe, duurzame betonvloer gestort en gevlinderd. Het beton geeft de woning een moderne, industriële uitstraling. Na het droogproces zijn we de vloer gaan afwerken. Eerst is het beton semi-harsgebonden geschuurd met korrel 50 en 80. Vervolgens hebben we de vloer gepolijst met korrel 100, 200 en 400. Er is een betonversteviger aangebracht en de vloer is twee keer geïmpregneerd. Door het beton te impregneren is ze beter bestand tegen mechanische belasting. Ook wordt de vloer door het impregneren vloeistofdicht.

De voordelen van beton

Het is niet verwonderlijk dat beton steeds meer in populariteit toeneemt. Beton heeft namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere vloeren:

  • Beton is een extreem duurzaam materiaal dat tientallen jaren meegaat;
  • Een betonvloer wordt altijd naadloos gestort. Dit zorgt voor betere hygiëne, met name in vergelijking met tegelvloeren en houten vloeren;
  • Door de naadloze eigenschap en de door ons verzorgde afwerking is uw betonvloer waterafstotend en vloeistofdicht;
  • Zeker bij grote oppervlakken is beton een erg voordelige keuze.

Vraag een offerte aan

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame vloer, zowel bedrijfsmatig als particulier, is beton een uitstekende keuze. Door het duurzame karakter gaat deze vloer tientallen jaren mee. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over dit vloertype te vertellen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook  vraagt u op onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook