Microcementvloer in winkel aangebracht na renovatie

De ‘open 32’ winkels kregen een complete make-over waaronder een prachtige nieuwe microcementvloer door Best Vloerrenovatie. De werkwijze voor dit soort projecten wordt van te voren duidelijk met de opdrachtgever doorgesproken. Ook in dit geval is het plan uitgevoerd als afgesproken. Na het leegruimen van de winkel is begonnen met het verwijderen van de oude vloer. Het schoonmaken en stofvrij maken is van groot belang omdat hierna een hechtprimer moet worden aangebracht. Dit is als de fundering van huis. Hierover is ca. 350 m2 microcementvloer aangebracht. Deze vloer wordt met de hand gespaand waardoor een unieke vloer ontstaat. ter afwerking en bescherming wordt de vloer met een matte PU lak afgelakt. Het eindresultaat is fantastisch!

Microcement

Microcement is een designvloer met een elegante warme natuurlijke uitstraling. Het wordt ook wel woonbeton genoemd. Microcement wordt niet gegoten, maar word met de hand aangebracht. Daardoor is niet één vloer hetzelfde en heeft u een unieke vloer.

Wat is microcement?

Microcement wordt gevormd door twee basiscomponenten: een cement gebonden mortel en een vloeistof. Uit de combinatie van deze twee elementen ontstaat een pasta die gemakkelijk toe te passen is voor gebruik op vloeren en wanden.

Toepassing

Microcement is heel geschikt bij nieuwbouw en renovatie, ook in combinatie met vloerverwarming. Het kan op vrijwel elke egale ondergrond worden aangebracht. Zelfs over een bestaande tegelvloer. Microcement is bovendien waterdicht en daardoor ook geschikt voor badkamers, keukens, zwembaden.

Afwerking

Met microcement zijn tal van afwerkingen mogelijk. Afhankelijk van het microcement is een afwerking met meer of minder structuur mogelijk. Voor de vloeren adviseren wij een vlakke afwerking (polijsten). In de wanden kunt u ook voor een rustiek effect kiezen door niet te polijsten. Het microcement zal een waterkerende werking hebben dankzij een acryl hars en polyurethaan laag. U kunt kiezen tussen een mat, satijn of hoogglans finish.

Kleuren

Microcement heeft een zeer breed overzicht van kleuren. Heeft u interesse in één van onze vloeren, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.