Gepolijste betonvloer voor RTL Late Night studio

Sinds september wordt RTL Late Night uitgezonden vanuit een nieuwe studio. De talkshow met presentator Twan Huys wordt nu opgenomen in De Hallenstudio’s in Amsterdam. In deze nieuwe televisiestudio hebben wij de betonvloer gepolijst en behandeld.

Betonvloer voor RTL Late Night

We hebben de betonvloer geschuurd en gepolijst in vier stappen. De vloer is eerst nat geschuurd met korrel 100 en daarna gepolijst met korrel 200, 300 en 400. Ook is er een betonversteviger, lithium silicaat, aangebracht. De combinatie van polijsten en lithium silicaat maakt de betonvloer tevens waterafstotend. Aansluitend is de betonvloer nog geïmpregneerd met Lock Out van Pioneers Eclipse.

Gepolijste betonvloer

Beton heeft van nature een hoge hardheidsgraad. Door een betonversteviger aan te brengen en de vloer te polijsten ontstaat er een natuurlijk hoogglanseffect. Voor een glanzend eindresultaat is het dus niet nodig om de vloer af te lakken of te sealen. Om een hoogglanseffect te creëren wordt de vloer eerst geschuurd en/of gepolijst met een grove korrel. Dit wordt afgebouwd naar een steeds fijnere korrel, zodat er een verdicht en glanzend oppervlak ontstaat.

Vraag een offerte aan

Is uw huidige betonvloer aan een grondige renovatie toe? Of wilt u een betonvloer laten storten? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook