Oude woonboerderij in Rhoon krijgt nieuwe betonvloer

Een oude woonboerderij uit 1600 in Rhoon is volledig verbouwd. Tijdens deze verbouwing hebben wij een nieuwe betonvloer gestort, gevlinderd, gepolijst en geïmpregneerd.

Betonvloer storten oude woonboerderij

In de oude woonboerderij is een betonvloer van ongeveer 7 cm dikte gestort. Na het storten is de vloer eerst gevlinderd. Vervolgens heeft de vloer een aantal weken moeten drogen, zodat het beton goed kan uitharden. Nadat het beton goed is uitgehard hebben wij de vloer afgewerkt. De betonvloer is geschuurd en gepolijst.

Betonvloer impregneren

Als laatste stap is de vloer geïmpregneerd met en beton impregneer. Door  het beton te impregneren is de vloer veel beter bestand tegen zware belasting. Ook wordt de vloer dan waterdicht. Het oppervlak van deze vloer is ongeveer 450 m2. Er is gekozen voor een diepe, donkere kleur.

Op zoek naar een betonvloer?

Overweegt u een betonvloer aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met het storten van betonvloeren. Ook voor het opknappen van uw oude betonvloer beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken. Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Bekijk ook