Betonvloer impregneren Happy Italy Rotterdam

Wederom hebben we een betonvloer gestort, gevlinderd, gepolijst en geïmpregneerd. Ditmaal mochten we de betonvloer impregneren voor restaurantketen Happy Italy in Rotterdam.

Betonvloer impregneren

De betonvloer is allereerst gestort en gevlinderd. Vervolgens hebben we na het droogproces van enkele weken de betonvloer behandeld. Eerst is de vloer geschuurd en gepolijst. Daarna is ze geïmpregneerd. Dit gebeurt met behulp van Lock Out van Pioneers Eclipse.

Sterke bedrijfsvloer

Door de betonvloer te behandelen met Lock Out wordt het beton verhard. Hierdoor is deze vloer goed bruikbaar in bedrijfssituaties. Een betonvloer is een relatief goedkope vloer en is bovendien ijzersterk. Ook is het een zeer hygiënische vloer. Met minimaal onderhoud blijft ze toch jarenlang mooi.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Indien u een betonvloer overweegt bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken. U kunt op werkdagen tijdens kantooruren bellen naar: 026-3217336. Onze specialisten staan u graag te woord en nemen uitgebreid de tijd voor u.