Betonvloer Akersloot harsgebonden schuren en polijsten

2021-08-17T09:28:36+00:00augustus 17th, 2021|Tags: , , , |

Een betonvloer in Akersloot hebben we harsgebonden geschuurd en gepolijst. Door een betonvloer te polijsten wordt het oppervlak verdicht. Hierdoor ontstaat een glanzende vloer. Hoe hoger de korrel waarmee je polijst, des te glanzender het eindresultaat.

Betonvloer harsgebonden polijsten

Het schuren, polijsten en impregneren van onderstaande betonvloer verloopt in een aantal stappen. Zo gaan we eerst de vloer semi-harsgebonden schuren met korrel 50 en 80. Vervolgens wordt het beton harsgebonden gepolijst met korrel 100, 200 en 400. Er wordt een betonversteviger aangebracht in de vorm van lithium silicaat. Daarna gaan het we het beton nog twee keer impregneren met OFS van Remmers Bouwchemie.

De voordelen van polijsten

Een gepolijste betonvloer heeft een eigentijdse en tegelijkertijd tijdloze uitstraling. Dit vloertype wordt de laatste jaren steeds populairder. Dat is niet zo gek, want een gepolijste betonvloer heeft namelijk een flink aantal voordelen ten opzichte van andere vloertypes:

  • Gepolijste betonvloeren zijn naadloos. Hierdoor kan stof en vuil zich nergens ophopen en ook zijn er geen voegen die vervuild of beschadigd kunnen raken;
  • Door haar naadloze karakter is deze vloer zeer gemakkelijk schoon te houden;
  • Een betonvloer is naast vuilafstotend ook waterafstotend;
  • Een gepolijste betonvloer is een voordelige keuze voor een groot vloeroppervlak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel het storten, schuren, polijsten en impregneren van nieuwe betonvloeren als het renoveren van bestaande betonvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook