U wilt uw betonvloer langer mooi houden en deze beschermen tegen vocht en bijtende middelen? Laat het beton impregneren door Best Vloerrenovatie. Door het beton te impregneren kan water de vloer niet meer intrekken en wordt tevens het stuiven van de betonvloer voorkomen. Ook schoonmaken en schoon houden van de vloer wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door het impregneermiddel.

Met welk middel beton impregneren?

Er zijn verschillende middelen beschikbaar voor het impregneren van het beton. Bepaalde impregneermiddelen zijn neutraal en hebben geen invloed op de kleur en de glans van de betonvloer. U kunt ook kiezen voor een kleurverdiepend middel, waardoor de vloer een intensere kleur krijgt. We kunnen het beton ook voorzien van PowerStar 1100. Deze stof zorgt ervoor dat de betonvloer nog harder en krasbestendiger wordt. Tevens zorgt het voor meer glans en wordt de vloer volledig waterafstotend.

Schuren en polijsten

Voordat het beton impregneren zullen we waarschijnlijk de betonvloer eerst schuren of polijsten (afhankelijk van de gewenste glansgraad). De egale vloer wordt vervolgens voorzien van het gekozen impregneermiddel. Zo krijgt u een betonvloer waar u lange tijd probleemloos van kunt genieten.

Offerte beton impregneren

Wilt u meer informatie of direct een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor het impregneren van uw betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op.