In het huis van een klant uit de regio Amsterdam heeft Best Vloerrenovatie een Beton-Ciré vloer gelegd met een oppervlakte van een kleine tachtig vierkante meter. Het resultaat is een strakke moderne vloer, die toch een warme en zachte uitstraling heeft.

Voorbereiding

Een vloer van Beton-Ciré wordt niet gegoten, maar in lagen gespaand. Daardoor krijgt elke vloer een unieke look, maar is er wel een mooie egale ondergrond nodig. Daarom heeft Best Vloerrenovatie de ondergrond door het aanbrengen van een schraaplaag egaal gemaakt. Hiermee worden de poriën en oneffenheden van de ondervloer opgevuld. Vervolgens wordt er een primer aangebracht, zodat de perfecte ondergrond voor het aanbrengen van de vloer ontstaat.

Aanbrengen en afwerken

Na de voorbereiding van de ondergrond is de daadwerkelijke Beton-Ciré vloer (in twee lagen en in de kleur RAL 7044) aangebracht. Nadat we de vloer volledig hebben laten uitharden is de vloer geïmpregneerd met een speciale PU Sealer. Door deze laatste stap is de vloer onder anderen beschermd tegen water en intrekkend vocht.

Beton-Ciré amsterdam

Wilt u uw huis of bedrijfspand ook voorzien van een Beton-Ciré (microcement) vloer? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.