Beton bescherming door impregneren

Beton bescherming door impregneren

Een betonvloer is niet geheel onderhoudsvrij en vraagt om extra bescherming. Laat daarom uw betonvloer impregneren door Best Vloer Renovatie. Beton heeft namelijk een redelijk poreuze structuur, waardoor er (onder andere door vocht) vlekken kunnen ontstaan die nauwelijks nog te verwijderen zijn. Door het beton te impregneren worden de poriën opgevuld. Daardoor kan water er niet meer intrekken en gaat de vloer niet stuiven. Tevens is het beton na het impregneren gemakkelijk schoon te maken.

Werkwijze beton impregneren

Het gereedmaken van de vloer en het impregneren van het beton is een specialistisch werk. Voor het beste resultaat kun je dat dan ook beter overlaten aan een betonspecialist. Voordat we overgaan tot impregneren wordt eerst de zogenaamde ‘curing’ laag van de betonvloer verwijderd. Daarna kan het gekozen impregneermiddel worden aangebracht. We hebben verschillende impregneermiddelen voor het realiseren van verschillende afwerkingen. Naast impregneren zijn we trouwens het juiste adres voor beton schuren en beton polijsten.

Beton coating

Naast het impregneren van beton is het ook mogelijk om een beschermende coating laag aan te brengen. Deze laag bestaat onder andere uit kunststof, waardoor de betonvloer volledig gesloten en waterdicht wordt. Deze manier van afwerken wordt vaak gebruikt in industriële- en andere omgevingen waarbij de vloer intensief wordt belast.

Wilt u uw beton ook laten impregneren of coaten? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.