Zijdeglans rolcoatingvloer Prénatal Duiven

2022-01-04T14:33:00+00:00februari 18th, 2021|Tags: , , , |

Bij de Prénatal in Duiven hebben wij een rolcoatingvloer van bijna 2.000 m2 gerealiseerd. Het gaat hierbij om twee lagen watergedragen epoxy coating, zijdeglans. Vloercoatings kunnen naast zijdeglans ook mat of hoogglans worden afgewerkt.

Afwerking coatingvloer

Het voordeel van een coatingvloer is dat deze op vele verschillende manieren kan worden afgewerkt. Ook qua kleur is eindeloos veel keus. Vrijwel alle Ral-kleuren behoren tot de mogelijkheid. Doordat onze coatingvloeren geheel naar wens kunnen worden afgewerkt, is een vloercoating een veelgebruikte vloer om oude vloeren op te knappen. Daarnaast kan een vloercoating ook worden aangebracht over betonvloeren, anhydrietvloeren en cementvloeren.

Zijdeglans vloercoating aanbrengen

Om onderstaande vloer te realiseren hebben wij eerst curing compound van de ondervloer verwijderd. Dit is gedaan met behulp van metaalgebonden schuren. Daarna is er een GW-primer aangebracht. Vervolgens hebben wij twee lagen watergedragen epoxy coating aangebracht in de kleur Ral 7047. Voor de donkere vlakken is de kleur Ral 7042 gebruikt. De coatingvloer is aansluitend ook nog zijdeglans afgewerkt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zoekt u ook een vloer die zijdeglans wordt afgewerkt? Of kiest u toch liever voor hoogglans? Het is allemaal mogelijk met onze watergedragen epoxy coatingvloeren. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van onze vloeren? Vraag dan via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook