Werkplaatsvloer garage ’s-Heerenberg vernieuwd met epoxy vloercoating

Onze kunststof coatingvloeren worden vaak toegepast als industrievloer. Bij een garagebedrijf in ‘s-Heerenberg hebben wij een nieuwe werkplaatsvloer gerealiseerd. Hier is gekozen voor een epoxy vloercoating van Quartzline.

Werkplaatsvloer realiseren

Voordat we de coatingvloer kunnen aanbrengen, is het allereerst belangrijk om de ondervloer voor te bewerken. We hebben de oude vloer daarom eerst gestraald en aansluitend zijn beschadigingen gerepareerd. Vervolgens is er een schraplaag gesmeerd. Daarna is de epoxy vloercoating aangebracht. De nieuwe coatingvloer is ook nog afgelakt met een topcoating.

Makkelijk in onderhoud

Een vloercoating is een dunne laag die wordt aangebracht over een bestaande vloer. Ze is volledig naadloos en daardoor zeer gemakkelijk schoon te houden. Dweilen met lauw water is al voldoende om de vloer goed te reinigen.

Vraag een offerte aan voor uw industrievloer

Bent u op zoek naar een geschikte werkplaatsvloer? Wij bieden verschillende soorten industrievloeren aan waaronder gietvloeren, coatingvloeren en PMMA-vloeren. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u hier gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook