Vloerrenovatie bij Open32 Amersfoort

Na een aantal eerdere filialen hebben wij wederom een vloerrenovatie bij Open32 uitgevoerd. Er is ditmaal gekozen voor een cementgebonden gietvloer. Dit vloertype geeft het winkelpand een warme, moderne, industriële look. Bovendien is deze vloer ook prachtig te combineren met andere materialen, zoals staal, hout en beton.

Vloerrenovatie bij Open32 uitvoeren

Om de nieuwe cementgebonden gietvloer te realiseren is allereerst de oude zandcement dekvloer gerepareerd. De ondervloer hebben wij daarna opgeschuurd en geëgaliseerd. Vervolgens hebben we een primer aangebracht en de cementgebonden gietvloer gegoten. De kleur van deze gietvloer is Ral7037. Aansluitend is de vloer nogmaals geprimerd met een CSL coating. Als laatste stap hebben we de cementgebonden gietvloer nog afgelakt met een matte PU-coating.

Geschikte vloer voor vloerrenovatie

Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in een vloer wegwerken. Het is daarom een zeer geschikte vloer om een vloerrenovatie mee uit te voeren. Ook is dit vloertype erg onderhoudsvriendelijk. Een cementgebonden gietvloer is eenvoudig te reinigen met lauwwarm water.

Kom langs in onze showroom

Voor deze vloerrenovatie bij Open32 is gekozen voor een cementgebonden gietvloer. Maar wij bieden ook nog vele andere vloertypes aan, zoals coatingvloeren, epoxy gietvloeren, betonvloeren en microcementvloeren. Al deze vloeren zijn te zien in onze showroom in Duiven. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Bovendien vraagt u op onze website ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook