Vloer garage Harderwijk renoveren

2021-06-10T13:41:28+00:00juni 10th, 2021|Tags: , , , |

In Harderwijk hebben wij de vloer van een garage gerenoveerd. De oude garagevloer is verwijderd en er is een nieuw PMMA-vloersysteem geplaatst. PMMA is een ontzettend sterk vloersysteem dat bestand is tegen zeer zware en intensieve belasting. Ook is PMMA van nature antislip en scheur-overbruggend.

PMMA-vloersysteem in garage aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen we een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij de PMMA-vloer gaan plaatsen. De nieuwe vloer wordt als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA wordt een steeds populairder vloertype. Dat is niet verwonderlijk omdat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen heeft:

  • PMMA is volledig naadloos. Hierdoor krijgen stof en vuil geen kans om zich op te hopen;
  • Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen en is daardoor een veelgebruikte vloer in de horeca, garages en magazijnen;
  • PMMA is van nature antislip, elastisch, scheur-overbruggend en vloeistofdicht;
  • In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem plaatsen. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw garage, magazijn of bedrijfshal? Dan is ons PMMA-vloersysteem wellicht iets voor u. Wij komen graag langs op locatie om uw unieke situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website. Daarnaast vraagt u via onze website ook gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook