Vloer bakkerij Wageningen renoveren met PMMA

2022-05-04T08:14:37+00:00mei 4th, 2022|Tags: , , , |

Bij een bakkerij in Wageningen hebben wij de vloer gerenoveerd met ons PMMA vloersysteem. PMMA is van nature ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Hierdoor is het een veelvoorkomende vloer in onder andere de horeca, voedselverwerkingsindustrie en supermarkten. Bovendien is PMMA antislip en razendsnel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer belastbaar.

Vloer bakkerij renoveren

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen we een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Aansluitend smeren wij een schraplaag om alle oneffenheden uit de ondervloer te maskeren. Pas daarna gaan we de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als allerlaatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen

Sinds 1995 geldt voor ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt en verwerkt dat de vloer aan een aantal eisen moet voldoen. Zo moet het vloeroppervlak in goede staat verkeren, en moet de vloer goed te reinigen en desinfecteren zijn. PMMA voldoet aan deze HACCP eisen en is daardoor een veel voorkomende vloer in bakkerijen, slagerijen en de horeca. Ook is PMMA naadloos, vloeistofdicht, vlak, slijtvast en kunnen chemicaliën niet door de toplaag heen dringen.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bakkerij? Wij komen graag bij u langs op locatie! Iedere vloer is uniek en vraagt om een specialistische aanpak. Na het zien van de huidige ondervloer kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook