Verregende betonvloer herstellen in Arnhem en Amsterdam

Verregende betonvloeren…met het slechtere weer van de afgelopen tijd is het een veelvoorkomend probleem. Bij een verregende betonvloer komt de vloer tijdens de afwerkfase (het vlinderen) in contact met water. Hierdoor raakt de verhouding tussen water en cement verstoord. Het beton kan dan niet goed uitharden, waardoor de vloer beschadigt. Momenteel zijn wij druk bezig met een verregende betonvloer herstellen in Arnhem en ook één in Amsterdam.

Hoe kun je een verregende betonvloer herstellen?

Je kunt een verregende betonvloer herstellen door de vloer een aantal keer flink te schuren. Zoals op het filmpje hierboven te zien is wordt een flink stuk van de toplaag afgeschuurd. Zo verwijder je de zwakke laag en kom je uiteindelijk bij de harde, gezonde toplaag van de betonvloer terecht.

Verregende betonvloer Arnhem en Amsterdam

De vloer in Arnhem (foto links) is ongeveer 2.000 m2 groot. Deze is in één stap geschuurd met een diamant schijf met korrel 30-40. Daarna is de betonvloer geïmpregneerd met een betonversteviger. De combinatie van het schuren van de vloer en aanbrengen van Lithium Silicaat maakt het beton waterafstotend. Ook in Amsterdam (foto rechts) zijn we een vloer aan het herstellen. Deze bevindt zicht onder een viaduct van de A10. Net als in Arnhem wordt ook deze betonvloer uitvoerig geschuurd en aansluitend geïmpregneerd.

Wij herstellen uw verregende betonvloer

Een verregende betonvloer is in veel gevallen nog goed te herstellen. Schakel daarom onze hulp in als uw betonvloer aan een grondige renovatie toe is. Dit kan via het contactformulier op onze website. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook