Tweede fase PMMA vloer Wieringerwerf

2022-04-28T11:58:29+00:00april 28th, 2022|Tags: , , |

Niet iedere vloer is in één fase te realiseren. Nadat we twee weken geleden de eerste fase van een PMMA vloer in Wieringerwerf hadden afgerond, zijn we nu begonnen met de tweede fase. Het betreft wederom een PMMA vloer, ditmaal met een oppervlak van 80 m2.

Vloer tweede fase realiseren

Het aanbrengen van onderstaande PMMA vloer verloopt wederom in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen we door de vloer licht op te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna kunnen we de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt het PMMA dan nog afgelakt met twee lagen beschermende topcoating.

Vloeistofdichte en hygiënische vloer

PMMA is een veelvoorkomend vloersysteem in de horeca, sanitaire ruimtes, bedrijfshallen en voedselverwerkingsindustrie. Dit komt doordat PMMA een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt. Zo is PMMA antislip, vloeistofdicht, elastisch, scheur-overbruggend en ijzersterk. Ook is dit vloersysteem ontzettend hygiënisch. Het voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen. Maar misschien wel het allergrootste voordeel is de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag tijd kunnen wij een vloer tot wel 400 m2 realiseren en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Interesse?

Heeft interesse in onze PMMA vloer of één van onze andere vloersystemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Daarnaast vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook