Fase één PMMA vloer Wieringerwerf afgerond

2022-04-13T07:17:16+00:00april 13th, 2022|Tags: , , |

Niet iedere vloer die wij maken is in één fase te realiseren. In Wieringerwerf bij een bedrijf dat landbouwmachines maakt, gaan wij drie vloeren in drie losse fases maken. Fase één, een PMMA vloer van 130 m2, is inmiddels afgerond.

PMMA vloer stap voor stap realiseren

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook licht te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Omdat de huidige ondervloer uit een tegelvloer bestaat, brengen wij ook een epoxy schraplaag aan. Deze laag zorgt ervoor dat de voegen van de tegels niet meer zichtbaar zijn. Pas daarna kunnen wij het PMMA gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer dan nog afgelakt met twee lagen beschermende topcoating.

Fase één afronden

Fase één is inmiddels afgerond, maar ook voor fase twee en drie gaan wij een PMMA vloersysteem realiseren. PMMA wordt een steeds populairder vloertype omdat het over een aantal zeer voordelige eigenschappen beschikt:

  • De applicatietijd is zeer kort. In slechts één dag kunnen wij dit vloersysteem realiseren en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ijzersterk, antislip, elastisch, scheur-overbruggend, vloeistofdicht en bestand tegen extreem hoge en extreem lage temperaturen;
  • Het is een ontzettend hygiënisch vloertype en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen.

Wij komen langs op locatie

Heeft u interesse in onze PMMA vloer? Dan komen wij graag bij u langs op locatie. Iedere ondergrond is anders, dus iedere vloer vraagt om een andere specifieke aanpak. Onze specialisten voorzien u graag van uitgebreid, eerlijk advies op maat en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook