Traprenovatie coatingvloer Arnhem

Bij een zorginstelling in Arnhem heeft Best Betonrenovatie B.V. (onderdeel van Best Building Service B.V.) een traprenovatie uitgevoerd. De keus is gevallen op een watergedragen epoxy coating. Dit vloertype kent een variabel aanbod qua afwerking. Deze trap is ingestrooid met vlokken, zoals op de foto’s onderaan dit artikel is te zien.

Traprenovatie stap voor stap

Om deze trap te realiseren is allereerst de ondergrond stofarm geschuurd. Dit is gedaan met behulp van een diamantschijf. Als tweede stap is er een watergedragen primer aangebracht. Vervolgens is de trap gecoat met een watergedragen epoxy coating en hebben we de vlokken ingestrooid. Ter afwerking is deze trap ook nog tweemaal afgelakt.

Afwerking coatingvloer

Een coatingvloer is op talloze manieren af te werken. Hierdoor is er (bijna) altijd wel een mogelijkheid om een vloer helemaal naar uw smaak op te leveren. Bij deze traprenovatie is nadrukkelijk gekozen om vlokken in te strooien. De vlokken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, en de trap krijgt door deze afwerking een levendige, speelse uitstraling.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw trap nodig aan vernieuwing toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring bieden wij altijd een oplossing op maat. Voor meer informatie zijn wij op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van een traprenovatie? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook