Een strakke, industriële vloer met microcement

2022-06-22T09:46:30+00:00juni 22nd, 2022|Tags: , , , |

Onze microcementvloeren hebben een warme, industriële, moderne uitstraling. Het is dan ook niet zo gek dat dit vloertype de laatste jaren steeds populairder wordt. Microcement wordt ook wel leefbeton, woonbeton of beton ciré genoemd, maar het gaat hierbij feitelijk om één en hetzelfde product.

Microcement aanbrengen

Het maken van een microcementvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Het is belangrijk om al deze stappen te doorlopen voor het mooiste eindresultaat. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en de microcementvloer. Indien nodig plaatsen wij ook nog een epoxy schraplaag. Daarna kunnen we het microcement gaan smeren. Omdat het aanbrengen van een microcementvloer echt handwerk is, is iedere vloer uniek in haar uitstraling. Als laatste stap wordt de vloer nog geseald en afgelakt met een beschermende topcoating.

Naadloze schimmelvrije vloer

In tegenstelling tot een betonvloer heeft een microcementvloer van nature een warme, industriële uitstraling. Het is bovendien mooi te combineren met andere materialen zoals hout en staal. Microcement is volledig naadloos en ook nog schimmelvrij. Hierdoor is het een zeer hygiënisch vloertype dat maar weinig onderhoud nodig heeft.

Kom langs in onze showroom

Interesse in onze microcementvloer? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Duiven. Hier kunt u onze verschillende vloersystemen met eigen ogen bekijken en krijgt u uitgebreid advies en informatie. Om echt de tijd voor u te kunnen nemen is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier op onze website. Tevens vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook