Sterke industrievloer voor metaalbedrijf Zevenaar

Een industrievloer moet bestand zijn tegen zeer zware en intensieve belasting. Bij een metaalbedrijf in Zevenaar is daarom gekozen voor een epoxy coatingvloer. De coatingvloer is over een bestaande betonvloer aangebracht. Hierdoor is de prijs van de vloer relatief goedkoop.

Industrievloer in kleur RAL 7040

Om de epoxy coatingvloer aan te kunnen brengen, is allereerst de ondervloer behandeld. We hebben de bestaande betonvloer mechanisch voorbewerkt door te schuren. Hier overheen is de rolcoating aangebracht. Epoxy coatingvloeren zijn beschikbaar in iedere gewenste RAL, Sikkens en NCS-kleuren. De coatingvloer voor dit bedrijf is aangebracht in de kleur RAL 7040.

Voordelen van een epoxy coatingvloer

Een epoxy coatingvloer is prijstechnisch een aantrekkelijke industrievloer. Er wordt namelijk een dunne laag rolcoating over de bestaande ondervloer aangebracht. Ook hebben onze coatingvloeren dezelfde voordelen als een gietvloer. Zo is de vloer naadloos en vloeistofdicht, waardoor ze gemakkelijk is schoon te houden. Ook zijn onze epoxy coatingvloeren bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. En dat is zeker bij een industrievloer geen overbodige luxe.

Bedrijfsvloerrenovatie

Is uw bedrijfsvloer ook aan een renovatie toe? Overweeg dan één van onze sterke industrievloeren. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vragen? Bel dan op werkdagen tijdens kantooruren naar 026-3217336. Wij staan u graag te woord en geven u advies op maat.

Bekijk ook