Sterke epoxy gietvloer realiseren

Ongeveer een jaar geleden hebben wij bij een leveranciersbedrijf in Amsterdam een sterke epoxy gietvloer gerealiseerd. Deze vloer is zo goed bevallen dat wij opnieuw een industrievloer hebben mogen aanbrengen voor dit bedrijf. Ook deze keer is de keus gevallen op een epoxy gietvloer.

Epoxy schraplaag aanbrengen

Het oppervlak van deze sterke epoxy gietvloer bedraagt 1.000 m2. De vloer is over een bestaande betonvloer aangebracht. Om voldoende hechting te creëren is de betonvloer eerst uitgebreid geschuurd. Vervolgens is het beton geprimerd met een zogeheten GW primer. Hier overheen is een epoxy schraplaag aangebracht. Dit is goed te zien op onderstaande foto’s.

Sterke epoxy gietvloer realiseren

Al deze voorbereiding is nodig om een sterke epoxy gietvloer te kunnen realiseren. De gietvloer van onze leverancier Quartzline is – zoals de naam al zegt – over het beton heen gegoten. Deze vloer heeft als kleur Ral7038. Dit is een klassieke grijstint die uw bedrijfsvloer een industriële, cleane uitstraling geeft.

Vloeistofwerende coating

Een epoxy gietvloer is een prima keuze als bedrijfsvloer. De vloer is volledig naadloos zodat vuil en stof zich nergens kunnen gaan ophopen. Ook kan een epoxy gietvloer worden afgewerkt met een vloeistofwerende coating, waardoor water, chemicaliën, oliën en vetten niet kunnen doordringen in de toplaag.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een sterke epoxy gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies op maat. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Op onze website vraagt u tevens eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook