Epoxy gietvloer: een sterke industrievloer

Voor een leveranciersbedrijf in Amsterdam hebben wij een nieuwe, sterke industrievloer gerealiseerd. De keus is gevallen op een epoxy gietvloer. Dit is een vloer die veel wordt toegepast in bedrijfshallen, garages en magazijnen.

Een sterke industrievloer

Een epoxy gietvloer is een prima keuze wanneer u op zoek bent naar een sterke industrievloer. De vloer is bestand tegen zeer zware, mechanische belasting. Ook is ze vloeistof dicht waardoor oliën en chemicaliën niet door de toplaag kunnen dringen. Door het naadloze karakter is een epoxy gietvloer ook nog eens zeer hygiënisch. Vuil en stof krijgen geen kans om zich op te hopen in naden en voegen.

Het aanbrengen van een epoxy gietvloer

Om de epoxy gietvloer aan te brengen is eerst de ondervloer geschuurd. Daarna is er een GW-primer aangebracht. Deze primer zorgt voor hechting tussen de epoxy gietvloer en de ondervloer. Vervolgens is de vloer voorzien van een epoxy schraplaag. Hier overheen is de uiteindelijke epoxy gietvloer gegoten. De kleur van deze vloer is RAL 7038, in zijdeglans.

Bezoek onze showroom in Duiven

Bent u op zoek naar een sterke industrievloer voor uw magazijn of bedrijfshal? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier kunt u allerlei soorten vloeren bekijken, waaronder een epoxy gietvloer. Door de vloeren eerst te komen bekijken en voldoende informatie in te winnen, kunt u gemakkelijker een weloverwogen keuze maken. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. U kunt op werkdagen tijdens kantooruren bellen naar 026-3217336. Via onze website kunt u tevens geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk ook