Sportcomplex Amsterdam krijgt nieuwe PU-gietvloer

Bij een sportcomplex in Amsterdam hebben wij de looppaden voorzien van een nieuwe PU-gietvloer. Een PU-gietvloer heeft van nature een naadloos karakter en is daardoor erg gemakkelijk in onderhoud. Met enkel wat lauw water en een vochtige doek is deze vloer goed te reinigen.

Vloer sportcomplex instrooien met flakes

Het aanbrengen van en PU-gietvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de ondergrond mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt door middel van schuren en, indien nodig, stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Dan gaan we de PU-gietvloer gieten. Vervolgens lakken wij de vloer af met een topcoating. De vloer kan zowel mat als op kleur afgelakt worden. Bij onderstaande vloer is ervoor gekozen om de vloer in te strooien met flakes.

De voordelen van een PU-gietvloer

Op onderstaande foto’s ziet u het eindresultaat van de vernieuwde looppaden. Een PU-gietvloer is een veel gekozen vloer voor o.a. sportcomplexen omdat dit vloertype over een aantal positieve eigenschappen beschikt:

  • Een PU-gietvloer is volledig naadloos, waardoor uw nieuwe vloer een strakke en moderne uitstraling krijgt;
  • De vloer is elastisch en zal daarom niet scheuren. Hierdoor is een PU-gietvloer ook geschikt voor ondergronden die minder stabiel zijn, zoals bijvoorbeeld een houten vloer;
  • Polyurethaanvloeren zijn waterdicht en laten dus geen vloeistoffen door. Daardoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden;
  • Een PU-gietvloer is zeer geschikt voor badkamers en doucheruimtes;
  • Ook zijn deze vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming;
  • Polyurethaan heeft een licht geluiddempende werking.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een PU-gietvloer? Of bent u op zoek naar een andere vloer die aan uw wensen voldoet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring gaan wij geen uitdaging uit de weg en voorzien wij u altijd van advies op maat. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook