Rubberen vloermatten: extra hechting voor PU-gietvloer Amsterdam

2021-12-08T10:35:20+00:00april 12th, 2019|Tags: , , , |

In het voormalige hoofdpostkantoor in Amsterdam, aan de Nieuwezijds Voorburgwal, heeft Magna Plaza sinds kort een foodcorner geopend. Hier hebben wij een PU-gietvloer van ruim 1.100 m2 aangebracht. Deze vloer is over rubberen vloermatten gegoten.

Rubberen vloermatten voor de hechting

De foodcorner bestaat uit zo’n veertien verschillende restaurants. Hier hebben wij overal een PU-gietvloer aangebracht. De ondervloer van het pand bestaat uit een anhydrietvloer. Deze is eerst door ons geschuurd. Vervolgens is de vloer geprimerd met een epoxy primer. Daarna hebben wij rubberen vloermatten aangebracht. Over deze matten hebben wij vervolgens de PU-gietvloer in betonlook gegoten. Door rubberen vloermatten aan te brengen, hebben wij de klant bovendien ook nog tien jaar garantie op de hechting tussen de PU-gietvloer en de anhydrietvloer kunnen geven.

Voor iedere vloer een oplossing

De vloermatten zorgen in dit geval voor meer hechting tussen de anhydrietvloer en PU-gietvloer. Maar zoals iedere vloer uniek is, vraagt ook iedere ondergrond om een andere aanpak. Bel daarom vandaag nog met één van onze specialisten om te kijken wat in uw situatie de beste vloeroplossing is. Wij zijn te bereiken op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook