Project omschrijving

Microcement

Microcement

Microcement is een designvloer met een elegante warme natuurlijke uitstraling. Het wordt ook wel woonbeton genoemd. Microcement wordt niet gegoten, maar word met de hand aangebracht. Daardoor is niet één vloer hetzelfde en heeft u een unieke vloer.

Wat is microcement?

Microcement wordt gevormd door twee basiscomponenten: een cement gebonden mortel en een vloeistof. Uit de combinatie van deze twee elementen ontstaat een pasta die gemakkelijk toe te passen is voor gebruik op vloeren en wanden.

Industrieel, speels en warm

Microcement heeft een elegant en natuurlijk karakter. Het heeft een gemêleerd effect. Dit effect hoort bij microcement en geeft het een natuurlijke uitstraling. Hoe lichter het gekozen pigment voor de vloer zal zijn, hoe minder dit gemêleerde effect aanwezig zal zijn. Wij zijn ons ervan bewust dat elke klant zoekt naar zijn of haar esthetiek. Daarom bieden wij ook microcement vloeren aan die een minder gemêleerd uiterlijk hebben.

Toepassing

Microcement is heel geschikt bij nieuwbouw en renovatie, ook in combinatie met vloerverwarming. Het kan op vrijwel elke egale ondergrond worden aangebracht. Zelfs over een bestaande tegelvloer. Microcement is bovendien waterdicht en daardoor ook geschikt voor badkamers, keukens, zwembaden.

Afwerking

Met microcement zijn tal van afwerkingen mogelijk. Afhankelijk van het microcement is een afwerking met meer of minder structuur mogelijk. Voor de vloeren adviseren wij een vlakke afwerking (polijsten). In de wanden kunt u ook voor een rustiek effect kiezen door niet te polijsten. Het microcement zal een waterkerende werking hebben dankzij een acryl hars en polyurethaan laag. U kunt kiezen tussen een mat, satijn of hoogglans finish.

Kleuren

Microcement heeft een zeer breed overzicht van kleuren. Heeft u interesse in één van onze vloeren, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

CONTACT

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN