Geschikt voor de voedingsindustrie: HACCP-vloer Capelle aan den IJssel

In de voedingsindustrie is de kwaliteit van een vloer zeer belangrijk. Bij een voedselverwerkingsbedrijf in Capelle aan den IJssel hebben wij een nieuwe, sterke PMMA-vloer aangebracht. Onze PMMA-vloeren voldoen aan de hoge HACCP-eisen en zijn uitermate sterk. De vloer in Capelle aan den IJssel is 450 m2 en wij hebben deze in slechts twee dagen gerealiseerd.

Oude betonvloer repareren

De nieuwe PMMA-vloer is over een oude betonvloer aangebracht. De ondervloer was in zeer slechte staat. Allereerst hebben wij de slechte stukken uitgehakt en gerepareerd. Volgens hebben we de ondervloer uitvoerig geschuurd. Er is een primer aangebracht om voldoende hechting te creëren tussen de oude vloer en de nieuwe vloer. Daarna hebben we het PMMA-vloersysteem gegoten. De nieuwe vloer is afgewerkt met een topcoating.

Sterke vloer voor de voedingsindustrie

Ondanks de grootte van de vloer, is het toch gelukt om in slechts twee dagen tijd een nieuw vloersysteem aan te brengen. Onze PMMA-vloersystemen voldoen aan de hoge, strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer geschikt voor de voedingsindustrie. De vloer is volledig naadloos, wat bijdraagt aan de hoge mate van hygiëne. Ook is PMMA bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. De snelle applicatie zorgt er tevens voor dat uw productieproces zo kort mogelijk komt stil te liggen.

Wij komen langs op locatie

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie? En is uw bedrijfsvloer nodig aan renovatie toe? Dan is een PMMA-vloer zeker het overwegen waard. Dit vloersysteem is snel aan te brengen en twee uur na applicatie alweer beloopbaar. Ook kan het over praktisch iedere ondergrond worden aangebracht. Omdat elke vloer om een andere aanpak vraagt, komen wij graag langs bij u op locatie om u te voorzien van het juiste advies op maat. Via het contactformulier op onze website maakt u gemakkelijk een afspraak. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Bekijk ook