Een parkeergarage in Amersfoort hebben wij voorzien van een nieuwe vloer. Er is gekozen voor ons PMMA-vloersysteem. Deze vloer is ongelofelijk sterk, antislip en bestand tegen zeer intensieve en zware belasting. Het is dan ook een veelvoorkomende vloer in onder andere parkeergarages, magazijnen, kantoren en fabriekshallen.

Vloer parkeergarage aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande vloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door deze te schuren en, indien nodig, ook licht te stralen. Vervolgens worden de scheuren dichtgezet en brengen wij een primer aan. Daarna wordt de primerlaag ingezand en voegen wij een flexibel membraan toen. Het membraan wordt aansluitend nog ingestrooid en de vloer is als laatste stap twee keer afgelakt.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomende garagevloer. Dit vloersysteem bezit van een nature een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • PMMA is volledig naadloos en vloeistofdicht. Stof en vuil kunnen zich nergens ophopen en vloeistoffen kunnen niet door de toplaag dringen;
  • PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen;
  • De applicatietijd van onze PMMA-vloeren bedraagt slechts één dag. Twee uur na het aanbrengen van de nieuwe vloer is deze ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ijzersterk, zelfs sterker dan beton;
  • Dit vloersysteem heeft van nature een zeer hoog antislipgehalte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een ijzersterke vloer voor een parkeergarage, bedrijfshal of kantoorpand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit unieke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.