PMMA-vloer natte ruimtes sportcomplex Leeuwarden

Bij een sportcomplex in Leeuwarden hebben wij een nieuw PMMA-vloersysteem aangebracht. Deze vloer is over de bestaande tegelvloer gelegd. PMMA is zeer geschikt als vloer in natte ruimtes, zoals doucheruimtes in sportscholen of zwembaden. Door het hoge antislipgehalte is PMMA ook zeer bruikbaar als kleedkamervloer.

PMMA-vloer voor natte ruimtes

Onze kunststof PMMA-vloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) zijn zeer geschikt voor natte ruimtes. De vloer is volledig waterdicht en antislip. Ook is PMMA door haar naadloze karakter een heel hygiënisch vloersysteem. PMMA kan over een bestaande tegelvloer aangebracht worden. De oude vloer hoeft er dus niet eerst uit gesloopt te worden. Over de tegels wordt een schraplaag aangebracht zodat de voegen niet meer zichtbaar zijn. Ook brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de oude tegels en de nieuwe PMMA-vloer. De nieuwe kunststofvloer wordt uiteindelijk aflakt met een topcoating.

Zeer geschikt voor vloerrenovaties: korte uithardingstijd

De uithardingstijd van PMMA is zeer kort. Dit betekent dat u binnen één dag over een nieuwe, hygiënische antislipvloer beschikt. Twee uur na applicatie is PMMA alweer beloopbaar. Dat maakt dit vloersysteem zeer geschikt voor grote vloerrenovaties die niet te veel tijd in beslag mogen nemen. Daarnaast hebben onze PMMA-vloeren nog meer voordelen. Ze zijn namelijk:

  • Naadloos;
  • Elastisch;
  • Scheur-overbruggend;
  • Vloeistofdicht;
  • Duurzaam;
  • Slijtvast;
  • Zwaar belastbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw natte ruimtes of kleedkamers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook zijn wij voor al uw vragen telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Onze specialisten komen graag bij u langs op locatie om u te voorzien van advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk telefonisch, of via het contactformulier op onze website.