PMMA vloer hotel Arnhem realiseren

2021-12-02T15:15:52+00:00december 2nd, 2021|Tags: , , , |

Een hotel in Arnhem hebben wij voorzien van een nieuwe vloer. De keus is gevallen op ons ijzersterke PMMA vloersysteem. PMMA is antislip, bestand tegen zeer zware belasting en bovendien ontzettend snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem aanbrengen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vloer hotel aanbrengen

Het maken van onderstaande vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer creëert voldoende hechting tussen de ondervloer en de nieuwe vloer. Daarna plaatsen wij het PMMA vloersysteem. Als laatste stap wordt het PMMA nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Voordelen van PMMA

Wanneer u op zoek bent naar een stroeve, hygiënische vloer is PMMA een goede keuze. PMMA heeft van nature namelijk een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • De vloer is twee uur na applicatie al geschikt voor gebruik. Uw bedrijfsvoering ondervindt dus nauwelijks hinder van de werkzaamheden;
  • Door de technische en chemische eigenschappen van PMMA kunt u zelf kiezen hoe stroef of glad de vloer moet zijn;
  • De vloer voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en is dus erg hygiënisch en goed schoon te houden. Dit is een groot pluspunt voor talloze bedrijfsruimtes, van autogarages tot aan restaurantketens. Daarnaast wordt PMMA ook veel toegepast bij balkons, galerijen en traprenovaties.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een nieuw vloersysteem voor uw hotel, garage, restaurant of winkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijzen van onze vloeren? Via onze website vraagt u eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook