Nieuwe PMMA-vloer voor doucheruimte in Diemen

2021-02-02T10:20:32+00:00februari 2nd, 2021|Tags: , , , |

In een doucheruimte kunt u er natuurlijk voor kiezen om een tegelvloer te leggen. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn voor een vloer in een natte ruimte? Ons PMMA-vloersysteem is zeer geschikt voor douches, toiletten en andere sanitaire ruimtes. PMMA is namelijk vloeistof- en waterdicht, elastisch en scheur-overbruggend.

PMMA-vloer in doucheruimte aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de oude vloer en het nieuwe vloersysteem. Soms is het ook nog nodig om een epoxy schraplaag toe te voegen. Vervolgens gaan wij de PMMA-vloer plaatsen. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Alle voordelen van PMMA op een rij

Onze PMMA-vloeren worden een steeds populairdere keus in natte ruimtes, fabrieken, magazijnen en de horeca. Dit komt doordat PMMA van nature een flink aantal positieve eigenschappen met zich meedraagt:

  • PMMA is ontzettend sterk, zelfs vele malen sterker dan beton;
  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte;
  • Al onze PMMA-vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen en zijn daardoor zeer geschikt in situaties waar hygiëne extreem belangrijk is;
  • PMMA is vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, duurzaam en slijtvast;
  • De applicatie tijd van deze vloer bedraagt slechts één dag en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in uw doucheruimte? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij voorzien u altijd van advies op maat en indien nodig komen wij graag bij u langs op locatie. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier vraagt u ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook