PMMA vloer bakkerij Utrecht

2021-12-07T15:26:32+00:00december 7th, 2021|Tags: , , , |

Voor een bakkerij in Utrecht hebben wij een mooie, nieuwe PMMA vloer mogen maken. Onze PMMA vloeren zijn ontzettend hygiënisch en voldoen aan de wettelijke HACCP eisen. Daarom wordt dit vloersysteem vaak toegepast in bijvoorbeeld restaurants, bakkerijen en slagerijen.

Nieuwe vloer bakkerij maken

Het maken van onderstaande bakkerijvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer instrooien. De kleur van onderstaande vloer is mixkleur 861. Als laatste stap wordt de vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

HACCP vloer

Onze vloeren zijn ontzettend hygiënisch en voldoen aan de wettelijke HACCP eisen. PMMA is volledig naadloos waardoor stof en vuil geen kans krijgen om zich op te hopen. Bovendien is PMMA ook elastisch, scheur-overbruggend, bestand tegen zeer zware belasting en antislip. De applicatietijd bedraagt slechts één dag en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in een bakkerij? Ons PMMA vloersysteem voldoet aan al uw eisen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over deze unieke vloer te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook