Particuliere garagevloer Brakel renoveren

2022-03-03T15:18:55+00:00maart 3rd, 2022|Tags: , , , |

Wij werken niet alleen bedrijfsmatig, ook voor particuliere vloeren staan wij voor u klaar. Nadat wij bij een supermarkt in Brakel de magazijnvloer hadden gerenoveerd, zijn wij bij dezelfde klant ook nog thuis aan de slag gegaan. In de garage is een mooi, ijzersterk, slijtvast PMMA vloersysteem geplaatst.

Zowel bedrijfsmatige als particuliere vloeren

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook particuliere vloeren maken. Jazeker! Hoewel ons PMMA vloersysteem vooral bedrijfsmatig wordt toegepast, misstaat dit vloertype ook zeker niet in een particuliere situatie. PMMA is namelijk elastisch, scheur-overbruggend, naadloos, slijtvast en antislip. Hierdoor is het een zeer geschikte vloer voor bijvoorbeeld een garage, bijkeuken of balkon. Door haar naadloze karakter is PMMA bovendien gemakkelijk schoon te houden en door het hoge antislipgehalte is de vloer ook veilig te gebruiken als deze nat wordt.

Garagevloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten. Als laatste stap wordt het PMMA dan nog afgelakt met één of twee lagen beschermende topcoating.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een slijtvaste, ijzersterke vloer? Wij helpen u graag verder. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook