Vloer magazijn supermarkt Brakel renoveren

2022-02-23T10:00:34+00:00februari 23rd, 2022|Tags: , , , , |

De vloer van een magazijn van een supermarkt in Brakel was nodig aan renovatie toe. Met behulp van ons ijzersterke PMMA vloersysteem ziet de magazijnvloer er weer uit als nieuw. Bijkomend voordeel is dat wij een PMMA vloer in één dag kunnen maken. Hierdoor komt het productieproces van uw bedrijf dus maar korte tijd stil te liggen.

Vloer magazijn renoveren

De vloer in het magazijn is gerenoveerd met een PMMA vloersysteem. Het aanbrengen van zo’n vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomende vloer in magazijnen, horecakeukens en bedrijfshallen. Dat is niet zo gek, want PMMA draagt van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee:

  • PMMA is ontzettend sterk, waardoor het bestand is tegen zeer zware en intensieve belasting;
  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte. U kunt zelf kiezen hoe stroef u de vloer afgewerkt wil hebben;
  • PMMA is naadloos en daardoor ontzettend hygiënisch. Dit vloertype voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen;
  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikt vloertype voor uw magazijn of bedrijfsruimte? Wij komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Tevens vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook