Parketvloer en epoxy gietvloer voor winkelketen Jac Hensen

Bij een filiaal van herenmodezaak Jac Hensen hebben we een nieuwe epoxy gietvloer aangebracht. In de winkel wordt de gietvloer met een parketvloer gecombineerd. Hierdoor krijgt het geheel een warme, industriële uitstraling.

Parketvloer en epoxy gietvloer combineren

Om de parketvloer en epoxy gietvloer goed op elkaar aan te laten sluiten is er eerst een krimpvrije mortel gestort. Dit zorgt ervoor dat de vloer wordt opgehoogd. Hierdoor verdwijnt het hoogteverschil tussen de parketvloer en gietvloer grotendeels.

Aanbrengen van een epoxy gietvloer

Na het storten van de krimpvrije mortel zijn we de vloer gaan schuren. Ook is er een carbon primer aangebracht om een goede hechting te creëren tussen de ondervloer en gietvloer. Daar overeen wordt dan de epoxy gietvloer gegoten.

Eigenschappen

Een epoxy gietvloer beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Het is een duurzame vloer die jaren meegaat, ook bij zeer zware belasting;
  • De vloer is nagenoeg onderhoudsvrij;
  • De gietvloer heeft een korte uithardingstijd;
  • Het is een naadloze vloer en daardoor zeer hygiënisch.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een geschikte vloer voor uw winkel of bedrijfspand? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren allerlei verschillende harde vloeren, zowel bedrijfsmatig als particulier. Voor al uw vragen zijn wij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 026-3217336.

Bekijk ook