Best Building Service B.V. is bezig met nieuwe ontwikkelingen. Oude marmoleumvloeren zijn een prima basis voor een nieuwe gietvloer. Het is niet altijd nodig om eerst de oude marmoleumvloeren helemaal te verwijderen bij het aanbrengen van een nieuwe gietvloer, soms is het alleen nodig om de marmoleumvloer te ontvetten en licht op te schuren. Daaroverheen kan dan een NewLife gietvloer worden aangebracht. Onze klant in Zouterwoude heeft gekozen voor dit systeem. De vloer van 450 vierkante meter(m2) die over de oude marmoleumvloer is aangebracht is van een hoge en slijtvaste kwaliteit. De klant heeft gekozen voor een gietvloer van EPI Group in Houten, die is afgelakt met één component zijdeglans PU-aflak op kleur.

Deze manier van aanbrengen van een gietvloer over een oude marmoleumvloer scheelt veel werk, de oude marmoleum hoeft niet eerst worden verwijderd. Het scheelt niet alleen werk, maar het levert ook een flinke kostenbesparing op. Best Building Service B.V. is scherp aan het concurreren, het scheelt tussen de €10,- en €20,- euro per vierkante meter(m2) afhankelijk van de werkzaamheden.

Waar kan de vloer worden toegepast?

De vloer kan onder andere worden toegepast in ziekenhuizen, alle verpleeg- en zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven of opvangen, openbare gebouwen, kantoren, winkels of showrooms, hotels, restaurants en musea.

Kortom het is een goedkopere oplossing om uw bestaande marmoleumvloer een nieuwe uitstraling te geven. De gietvloer is in één dag aan te brengen, de bestaande marmoleumvoer hoeft niet verwijderd te worden. Geen sloopafval en in een dag aan te brengen. Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden denk hierbij aan antislip, docorflakes en een echte betonlook. De vloer is UV bestendigd en oplosmiddel vrij. Geen periodiek onderhoudt met was meer nodig tot slot heeft de vloer een zeer lange levensduur. Tot u weer toe bent aan iets nieuws.