Opgeknapte betonvloer Foodmarkt Amsterdam

2021-12-21T14:10:27+00:00april 20th, 2018|Tags: , , , |

Een vervuilde betonvloer bij een Jumbo Foodmarkt in Amsterdam was nodig aan een renovatie toe. We hebben de opgeknapte betonvloer gepolijst en aansluitend in de polymeerwas gezet.

Twee lagen polymeerwas aanbrengen

De betonvloer bij de entree van de winkel, waar de kassa’s en servicebalie zich bevinden, was zwaar vervuild. Om dit te renoveren hebben we de vloer eerst geschuurd en gepolijst. Naderhand is de vloer geïmpregneerd met twee lagen polymeerwas. Dit zorgt voor een beschermlaag over de betonvloer die geschikt is voor zeer intensief gebruik.

Opgeknapte betonvloer behandelen met steenzeep

Ook andere delen van de winkelvloer zijn door ons onder handen genomen. We hebben de vloer allereerst licht geschuurd en geïmpregneerd met lithium silicaat. Hierdoor wordt de vloer water- en vuilafstotend, waardoor vocht en stof niet meer kunnen doordringen in de toplaag. Aansluitend is de vloer behandeld en opgepoetst met zogeheten steenzeep.

Vraag een offerte aan

Is uw vloer ook toe aan een opknapbeurt? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor via 026-3217336. U kunt ook op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk ook