Nieuwe kantoorvloer in Amsterdam

Een bedrijf in Amsterdam was op zoek naar een nieuwe kantoorvloer. Voor een oppervlak van ongeveer 600 m2 werd uiteindelijk gekozen voor een cementgebonden gietvloer. Een cementgebonden gietvloer is duurzaam, modern, naadloos en gemakkelijk schoon te houden.

Aanbrengen cementgebonden gietvloer

Het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren. Afhankelijk van de staat van de ondervloer kan er een epoxy schraplaag aangebracht worden. Om een goede hechting tussen de ondervloer en de cementgebonden gietvloer te creëren gaan wij vervolgens een laag primer over de vloer rollen. Bovenop deze primer wordt de cementgebonden gietvloer dan aangebracht.

Kantoorvloer Amsterdam

Alle mogelijke kleuren

De ondervloer van het kantoor is eerst geëgaliseerd met een gips gebonden egaline. Daarna is de cementgebonden gietvloer aangebracht. Als afwerking is de kantoorvloer afgelakt met een transparante PU-lak. U kunt er ook voor kiezen om de vloer af te lakken met een PU-coating op kleur. Dit kan een betonkleur zijn, maar eigenlijk is iedere RAL kleur mogelijk. Een cementgebonden gietvloer geeft het kantoor een industrieel, modern uiterlijk. Door het naadloze karakter kan stof en vuil zich niet ophopen in de naden. Hierdoor is de vloer ook gemakkelijk schoon te houden.

Kantoorvloer onderhouden

Om de vloer zo mooi mogelijk te houden, moet zij natuurlijk onderhouden worden. Ons advies is daarom om de vloer af en toe te behandelen met polymeerwas. Dit zorgt voor een extra slijtvaste beschermlaag. Hierdoor wordt de cementgebonden gietvloer nog gebruiksvriendelijker.

Kom langs in onze showroom

Is uw kantoor of woning ook toe aan een nieuwe vloer? Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Voor informatie staan wij u graag te woord via telefoonnummer 026-3217336. Ook kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u onze vloeren graag met eigen ogen komt bekijken, is een bezoek aan onze showroom in Duiven aan te raden. Een afspraak hiervoor kan telefonisch worden gemaakt.

Bekijk ook