Niet-vergelende PU gietvloer McDonalds Zaandam

2022-11-17T08:32:01+00:00november 17th, 2022|Tags: , , |

Bij McDonald’s in Zaandam hebben we naast een nieuwe keukenvloer ook de vloer in Playland gerenoveerd. Hier is gekozen voor een niet-vergelende PU-gietvloer. Dit is een naadloos vloersysteem dat elastisch en scheur-overbruggend is.

Niet-vergelende PU gietvloer aanbrengen

Het maken van een PU gietvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren. Vervolgens brengen wij een GW primer aan. Daarna gaan wij de PU gietvloer gieten in de door u gewenste kleur. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een matte PU coating.

De voordelen van een PU gietvloer

  • Een PU gietvloer is volledig naadloos. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling;
  • De vloer is elastisch en zal daardoor niet gaan scheuren. Hierdoor is een gietvloer ook geschikt voor ondergronden die minder stabiel zijn, zoals bijvoorbeeld hout;
  • PU vloeren zijn waterdicht en laten dus geen vloeistoffen door. Hierdoor is de vloer ook gemakkelijk te reinigen en schoon te houden;
  • De vloer is geschikt voor vloerverwarming;
  • PU heeft een licht geluiddempende werking.

Kom langs in onze showroom

Heeft u interesse in onze niet-vergelende PU gietvloer? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer 026-3217336 om al uw vragen te beantwoorden. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. Hier krijgt u uitgebreid advies op maat en kunt u onze verschillende vloersystemen bekijken. Om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie is onze showroom uitsluitend op afspraak te bezoeken. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook