Nieuwe vloer horecakeuken McDonald’s Zaandam

2022-11-16T10:30:22+00:00november 10th, 2022|Tags: , , , , |

Wederom hebben wij voor onze opdrachtgever McDonald’s een vloer mogen renoveren. In het filiaal in Zaandam is de keukenvloer vernieuwd met een PMMA vloersysteem. PMMA is van nature ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Hierdoor is het een erg populaire vloer voor een horecakeuken.

Schuren en primeren

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een primer aan. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem.

Gieten en aflakken

Vervolgens gaan wij de PMMA vloer gieten in de door u gewenste kleur en aansluitend instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating. Ook zijn de putten in de vloer netjes aangeheeld.

De voordelen van PMMA in een horecakeuken

PMMA is een ontzettend hygiënisch vloersysteem en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Het is daardoor een veelvoorkomende vloer in horecakeukens, magazijnen en industriehallen. Ook is PMMA van nature antislip, ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen sterk schommelende temperaturen. Maar het allergrootste voordeel is de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij tot wel 350 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw horecakeuken? Dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook